Huspartner logo

Vi bygger för framtiden

Att bygga hus med Huspartner ska vara enkelt. Våra flerbostadshus är byggda i moduler så du kan kombinera dem efter ditt eget behov. I vår villaserie ingår hus som har en modern och smart design som passar dagens livsstil. Vi vill göra byggresan trygg och bekväm helt enkelt- oavsett om du bygger för fler i ett stort projekt, eller om du bygger familjens drömhem.
Läs mer om våra flerbostadshus som går att kombinera i en mängd olika varianter, exempelvis flerbostadshus, parhus, radhus och kedjehus. Dessutom finns möjlighet att bygga Svanenmärkt med oss.
Läs mer om våra villor som går att utföra i den design du själv tycker om och som passar till tomten. Här finner du såväl traditionella som moderna hustyper som dessutom byggs i en riktigt bra och hög standard – direkt från början.

VI LEVERERAR ERT FLERBOSTADSHUSPROJEKT

Med oss finner ni en samarbetspartner som har färdiga husprodukter till ert projekt. Vi har paketerat våra flerbostadshus på olika sätt där det finns möjlighet till olika typer av leveranser och byggnationer. Dessutom levereras alla hustyper med färdiga installationsprojekteringar för vatten, avlopp, el, värme, ventilation och dylikt, så man kan använda egna underentreprenörer om så önskas. Trygghet, energieffektivt och hög standard är ledord i vår verksamhet.

NY HUSSERIE 2022

Vi har tagit fram en serie av flerbostadshus där ni finner lägenheter i olika storlekar och utföranden. Dessutom finns varje hustyp i olika arkitektoniska designer där ni kan välja mellan en traditionell stil eller ett mer modernt utförande. Lägenheterna går sedan att kombinera i antal utefter hur ert projekt ser ut och hur många bostäder ni avser bygga. Kontakta oss gärna för en diskussion om hur vi kan hjälpa er med ert projekt.

PÅL OCH SVEIN-INGE VALDE HUSPARTNER

"HUSEN UTFORMADE EFTER VÅRA ÖNSKEMÅL"

För många är Pål Hanssen starkt förknippad med bandy. Förutom att ha en gedigen meritlista inom sporten är Pål även byggherre och har tillsammans med Svein-Inge Rönningen byggt ett flerbostadsområde på Stockfallet i Karlstad.

Svein-Inge Rönningen har lång erfarenhet av att bygga flerbostadsområden i Norge, men för partnern Pål Hanssen var området på Norra Stockfallet jungfruprojektet. Med facit i hand så är resultatet av Påls första projekt väl godkänt – minst!

VÅRA VILLOR – BYGGS PÅ BÄSTA SÄTT

Med oss som leverantör av ert nya hem finner ni en partner som brinner för att ge er som köpare ett välbyggt hus och en trygghet i affären från början till slut. Våra hus är projekterade och byggs för dagens krav på energihushållning och utförande och där man redan från början finner en väldigt hög standard på inredning och utrustning. Vi tycker t ex att man skall ha mycket isolering i ytterväggarna och att alla väggar dessutom skall ha både osb- och gipsskiva – direkt från början. Kontakta oss gärna för en diskussion om hur vi skulle kunna hjälpa er med ert nya hem.

Våra Villor
– välj ert nya hem

Du har förmodligen en tanke om hur ert drömhus skall se ut och förhoppningsvis hittar du det hos oss. Bland våra hustyper finns villor med effektiva planlösningar och där varje hus finns med olika typer av designstilar. Hittar ni en planlösning ni tycker om kan ni sedan välja på ett traditionellt utseende eller ett mer modernt. Låt dig inspireras av våra olika husmodeller.

Stina bygger med Huspartner

Stina Nilsson är längdskidåkaren som sadlat om till skidskytt. Hon har tagit flera OS- och VM-medaljer och gett oss många spännande stunder i tv-soffan. 2019 åtog sig Stina ännu en utmaning: hon började bygga sitt första hus tillsammans med oss på Huspartner. Vi har följt Stinas husresa från start till färdigt hem och ni är självklart välkomna med på resan.