Felanmälan villor

Det viktigaste för oss är att du lever gott i ditt Huspartnerhus och är nöjd. Om du har upptäckt ett fel och vill göra en felanmälan är det här du ska göra det. Var noga med att fylla i formuläret till fullo så återkopplar vi till dig på kontorstid inom tre arbetsdagar. Bifoga foton på det aktuella området, i stort och smått. Observera att det endast är från formuläret vi tar emot felanmälan.

Tänk till

Innan du fyller i formuläret vill vi att du kikar i den husinformation du fick av oss vid inflyttning. Kolla specifikt drift- och skötselinformation. Kanske kan du bli hjälpt av den informationen i steg ett. Om inte, anmäl felet här.

Ta på klokhatten

Med det menar vi att det är klokt att anmäla fel och brister på ditt hus inom garantitiden. Under den här perioden är det vi som hjälper dig att rätta till de eventuella fel och brister på huset. Efter garantitiden, eller vid en olyckshändelse som orsakat skada, använder du dig av din villaförsäkring. Felanmälan på värmepumpar och vitvaror ska anmälas direkt till leverantören.