Bygg smart för fler

Att bygga flerbostadshus med Huspartner innebär stor flexibilitet. Våra flerbostadshus är byggda i moduler så att du enkelt kan kombinera dem efter ditt eget behov. Välj själv om du vill bygga parhus, kedjehus eller radhus. Alla våra villor har en modern och smart design som passar dagens livsstil. Med Huspartner kan du även välja mellan ett stort antal planlösningar för ditt bygge.

VI BYGGER DITT FLERBOSTADSHUS

Med oss som samarbetspartner till ditt bygge av flerbostadshus får du en kunnig aktör med många år på marknaden.
Vi är en lokal och ärlig partner som älskar det vi gör.
Just därför kan du vara säker på att du alltid får en produkt av högsta kvalitet när du väljer att bygga med oss.
Oavsett vart du planerar att bygga har vi flerbostadslösningen för just ditt projekt.
Säkerhet, energibesparingar och hög standard är ledord i vår verksamhet.

I alla våra flerbostadshus ingår

Flerbostadshus

Parhus

HUSPARTNER SOM UNDERLEVERANTÖR TILL DITT BYGGPROJEKt

Vi på Huspartner vill gärna vara med och arbeta tillsammans med dig i ditt byggprojekt.  I vår fabrik i Skåre, strax utanför Karlstad i Värmland tillverkar vi det du behöver.  Det kan vara en helt färdig byggnad framtagen tillsammans med oss. Det kan även vara så att vi levererar färdigbyggda stommar,  väggar eller andra komponenter till ditt projekt.  I alla led i vår tillverkning använder vi bara godkända produkter från välkända leverantörer.

Kvalitet är grunden i allt vi gör.

FÖR DIG SOM KÖPT MARK ELLER SKA BÖRJA BYGGA

Är du byggherre eller markexploatör? I Huspartners sortiment finns färdigprojekterade byggnader som till exempel parhus, Kedjehus eller radhus. Det är bara att välja vad som passar bäst för ditt projekt. Våra moduler går att kombinera på det sättet projektet kräver. Hittar du inte det du söker? Lugn, vår arkitekt hjälper dig att ta fram en lösning som passar bättre!

Legotillverking av husdelar

Huspartner levererar även färdigbyggda komponenter till ditt bygge. Vår flexibla tillverkning i vår egen fabrik öppnar upp för ett stort antal möjligheter när det gäller till exempel vägguppbyggnad. Ta gärna kontakt med oss för att diskutera utifrån ditt specifika projekt och hur vi skulle kunna samarbeta.

Huspartners fabrik

Kontakta oss om ert projekt!

Huspartner på instagram

Följ @huspartnerhus och få inspiration på vårt Instagramkonto.