Jobba hos oss

Huspartner är ett modernt företag som skapades för att tillse byggmarknaden med en modern och miljöanpassad tillverkning. Företaget har huvudkontoret i Karlstad och tillverkning i Råda, utanför Hagfors i norra Värmland.

För att säkerställa produkternas slutkvalitet har man även en ingående entreprenadverksamhet som utför och uppför byggnationerna på respektive byggplats. Detta sker av utbildad personal som väl känner till produkterna och som borgar för ett bra slutresultat.

Huvudprojektör

Vi söker en strukturerad och lösningsorienterad huvudprojektör som kan bidra till vårt team under en viktig tillväxtfas.

Huspartner är inne i en tillväxtperiod och söker en huvudprojektör för trähus. Vid utformningen av byggnader ska huvudprojektören ansvara för utformningen och se till att projektbeskrivningen utgör en helhet som uppfyller de krav som ställs på den. Vi ser helst att du arbetat med projektering och 3D-modulering av trähus. Hos Huspartner kommer du jobba tätt med arkitekt, produktionschef, platschef och externa konstruktörer.

Arbetsuppgifterna består bl.a. av:
– Framtagning av ritningar och materialspecifikationer
– Granskning och samordning av externa projektörer (installationsprojekteringar och grund)
– Upprättande av standardlösningar
– Utvärdera och utveckla tekniska lösningar för trähuskonstruktioner
– Leda och driva interna utvecklingsprojekt
– Planera och säkerställa underlag till produktionen

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som huvudprojektör ser vi att du som söker är initiativtagande, lösningsorienterad, resultatinriktad, nyfiken, flexibel och driven. Du är ansvarsfull, positiv, engagerad och har förmåga att skapa goda relationer med människor runtomkring dig. Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta. Du gillar utmaningar, arbetar strukturerat och har förmåga att planera och tänka långsiktigt.

Utbildning och erfarenhet
– Du har minst en byggteknisk utbildning och vi ser gärna att du har arbetet i branschen i några år.

– Din erfarenhet av ArchiCad och Archiframe ska vara mycket goda.

Tjänsten är en heltidstjänst på Huspartners huvudkontor i Karlstad. Arbete på distans är möjligt.

Vilka är vi?
Vi är hustillverkaren som skapar arkitektritade hem, flerbostadshus och fritidshus. Som hustillverkare värnar vi om våra kunders största investering. Vi tror inte på dyra tillval utan har bakat in hög kvalitet redan från början. Våra hus ska vara en livstid och samtidigt både förenkla och förbättra människors livskvalitet.

Fångade vi ditt intresse? Skicka in din ansökan på mail till fredrik.persson@huspartner.com redan idag! Intervjuer och urval kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan!