FLERBO FOXEN MODERN 112 KVM

flerbostadshus i 2-plan

Flerbostadshuset Flerbo Foxen är ett 2-plans hus med upp till 4 lägenheter om 112 kvm i varje huskropp. Hustypen är enkel att anpassa efter utförandet på din tomt. Du kan välja att bygga två, tre, fyra eller valfritt antal lägenheter i varje hus. Skapa en spännande gestaltning genom att göra en förskjutning av huskroppen efter till exempel två lägenheter. 

De 112 kvm stora lägenheterna är välplanerade med gemensamhetsytor på bottenvåningen. Här nere är det lätt att umgås i vardagsrummet, vid matplatsen och i det centralt placerade köket med en trevlig köksö. I anslutning till vardagsrummet får du tillgång till altanen som är avskärmad mot intilliggande lägenhet. På övervåningen finner du tre sovrum och ett allrum/TV-rum som även går att utföra som ett extra sovrum. Alla lägenheter har två badrum varav badrummet på bottenvåningen är kombinerat med tvättstuga. Du kan anpassa och minska entrésidans uteplats efter tycke och smak. 

MODERNT UTFÖRANDE

Gillar du stående slätspontad träpanel med ett modernt uttryck utan dörr-/fönsterfoder och knutbrädor? Det moderna utförandet av Flerbo Foxen är då ditt val. Taket är utfört som ett sadeltak, utan takutsprång och med beläggning av takplåt. Våra standardkulörer gör att du enkelt kan anpassa byggnaden för det aktuella området.

Olika utförandepaket gör att lägenhetsköparen kan göra en individuell gestaltning av lägenheten och sätta sin egen prägel till fasta priser. Kontakta gärna oss för mer information om möjligheterna till en enkel och prisvärd byggnation.

Standardutförande

Byggformer

Ni har möjlighet till olika upplägg av arbetsutförandet vid husbygget.

Fakta

Hustyp2-plan
Lägenhetsstorlek117 m²
Byggyta271 m²
Antal lägenheter4 st
TakutformningSadeltak
Taklutning34°

Planlösning

Upplev fler husmodeller

Vad kan vi hjälpa till med ?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Eller ring oss direkt på 054-224 48 10