FLERBO FRYKEN ”VARIANT 2” 78 OCH 96 KVM

Stora flerbostadshus i 2-plan

Skapa upp till 12 lägenheter i samma huskropp. Flerbo Fryken är ett väl genomtänkt flerbostadshus med lägenheter om 78 respektive 96 kvm. Du kan välja att utföra huset med fyra, åtta eller tolv lägenheter beroende på hur omgivningen ser ut. En förskjutning av huskroppen efter till exempel fyra lägenheter gör byggnadskroppen mer spännande.

Storlekarna på lägenheterna varierar beroende på om de ligger på markplan eller övre plan. De 78 respektive 96 kvm bjuder in till samvaro i en stor gemensamhetsyta för kök, matplats och vardagsrum. I anslutning till vardagsrummet finns en utgång till uteplats (markplan) eller balkong (övre plan) vilka är avskärmade mot intilliggande lägenheter. Varje lägenhet har två sovrum. Lägenheten på övre plan har även ett allrum som kan användas för samvaro eller som hemmakontor.   

UTFÖRANDE ”VARIANT 2”

Här får du en variant av Fryken med ett utförande med stående, slätspontad träpanel, utan dörr-/fönsterfoder och knutbrädor. Fryken ”Variant 2” är utfört med ett ”delat sadeltak” med en beläggning av takplåt. Våra standardkulörer gör att du enkelt kan anpassa byggnaden för det aktuella området.

Olika utförandepaket gör att lägenhetsköparen kan göra en individuell gestaltning av lägenheten och sätta sin egen prägel till fasta priser. Kontakta gärna oss för mer information om möjligheterna till en enkel och prisvärd byggnation.

Standardutförande

Byggformer

Ni har möjlighet till olika upplägg av arbetsutförandet vid husbygget.

Fakta

Hustyp2-plan
Lägenhetsstorlek78 & 96 m²
Byggyta260 m²
Antal lägenheter4 st
TakutformningSadeltak
Taklutning30°

Planlösning

Upplev fler husmodeller

Vad kan vi hjälpa till med ?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Eller ring oss direkt på 054-224 48 10