FLERBO SILJAN MODERN 117 KVM

Flerbostadshus i 2-plan

I flerbostadshuset Flerbo Siljan skapas ett härligt och bekvämt boende i två plan. Lägenheterna är 117 kvm stora och beroende på tomtens läge och storlek kan du välja att bygga två, fyra, sex eller valfritt antal lägenheter. Huskroppen går att förskjuta efter till exempel två lägenheter för att göra gestaltningen mer spännande.

Den smarta planlösningen gör att den 117 kvm stora lägenheten känns rymlig. Köket, vardagsrummet och matplatsen skapar en stor gemensamhetsyta på nedre plan. I anslutning till vardagsrummet får du tillgång till altanen med avskärmning mot intilliggande lägenhet. Köket är centralt placerat och utfört med en trevlig köksö. På övre våningen hittar du tre sovrum och ett allrum/TV-rum. Vid behov kan du omvandla allrummet till ett extra sovrum. Det finns två badrum i lägenheten där badrummet på bottenplan är kombinerad med tvättstugan.

MODERNT UTFÖRANDE

Den moderna varianten av Flerbo Siljan passar in i de flesta svenska bostadsområden. Byggnaden är utförd med en stående slätspontad träpanel, utan dörr-/fönsterfoder och knutbrädor. Sadeltaket, utan takutsprång och med beläggning av takplåt skapar ett modernt intryck. Våra standardkulörer gör att du enkelt kan anpassa byggnaden för det aktuella området.

Olika utförandepaket gör att lägenhetsköparen kan göra en individuell gestaltning av lägenheten och sätta sin egen prägel till fasta priser. Kontakta gärna oss för mer information om möjligheterna till en enkel och prisvärd byggnation.

Standardutförande

Byggformer

Ni har möjlighet till olika upplägg av arbetsutförandet vid husbygget.

Fakta

Hustyp2-plan
Lägenhetsstorlek117 m²
Byggyta285 m²
Antal lägenheter4 st
TakutformningSadeltak
Taklutning22°

Planlösning

Upplev fler husmodeller