FLERBO SILJAN ”VARIANT 1” 117 KVM

Flerbostadshus i 2-plan

I flerbostadshuset Flerbo Siljan skapas ett härligt och bekvämt boende i två plan. Lägenheterna är 117 kvm stora och beroende på tomtens läge och storlek kan du välja att bygga två, fyra, sex eller valfritt antal lägenheter. Huskroppen går att förskjuta efter till exempel två lägenheter för att göra gestaltningen mer spännande.

Den smarta planlösningen gör att den 117 kvm stora lägenheten känns rymlig. Köket, vardagsrummet och matplatsen skapar en stor gemensamhetsyta på nedre plan. I anslutning till vardagsrummet får du tillgång till altanen med avskärmning mot intilliggande lägenhet. Köket är centralt placerat och utfört med en trevlig köksö. På övre våningen hittar du tre sovrum och ett allrum/TV-rum. Vid behov kan du omvandla allrummet till ett extra sovrum. Det finns två badrum i lägenheten där badrummet på bottenplan är kombinerad med tvättstugan.

UTFÖRANDE ”VARIANT 1”

Med den här varianten vill vi skapa en modern hustyp. Stående, slätspontad träpanel, utan dörr-/fönsterfoder och knutbrädor gör att intrycket blir extra elegant. Pulpettaket med beläggning av takplåt blir helt rätt för den moderna familjen. Våra standardkulörer gör att du enkelt kan anpassa byggnaden för det aktuella området.

Olika utförandepaket gör att lägenhetsköparen kan göra en individuell gestaltning av lägenheten och sätta sin egen prägel till fasta priser. Kontakta gärna oss för mer information om möjligheterna till en enkel och prisvärd byggnation.

Standardutförande

Byggformer

Ni har möjlighet till olika upplägg av arbetsutförandet vid husbygget.

Fakta

Hustyp2-plan
Lägenhetsstorlek117 m²
Byggyta285 m²
Antal lägenheter4 st
TakutformningPulpettak
Taklutning

Planlösning

Upplev fler husmodeller

Vad kan vi hjälpa till med ?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Eller ring oss direkt på 054-224 48 10