Läs referenser från våra nöjda kunder

Har ni precis börjat fundera på att bygga hus eller är tomten redan köpt och bygglovet klart? Oavsett var ni befinner er i processen har ni förmodligen många frågor och det kan vara svårt att veta i vilken ände ni ska börja. Kontakta oss så hjälper vi er räta ut frågetecknen och ta er ett steg närmare drömhuset.
Tony Gustavsson framför sitt Huspartner hus

VÄLKOMMEN HEM TILL TONY

I en modern, funkisinspirerad villa i två plan bor Tony tillsammans med sonen Carl. Han blev kär i det lantliga läget, precis intill Vänerns strand, och lät den styra hur hans nybyggda hus skulle se ut. Med bara några meter till båtplatsen kan det inte bli bättre.

Läs mer om Tonys husresa.

Emil och Henrik framför sitt Huspartner hus

HÄLSA PÅ HEMMA HOS EMIL OCH HENRIK

Sedan några år tillbaka bor Emil och Henrik i sin nybyggda villa en liten bit utanför Karlstad. Längtan efter en trädgård och något helt eget gjorde att de tog beslutet att bygga nytt. Med ett stort intresse för inredning, färg och form har de skapat ett personligt och varmt hem.

Läs mer om Emil och Henrik.

Ekhagen referens

HÄLSA PÅ HEMMA HOS FAMILJEN EKHAGEN

Familjen Ekhagen har bott i sin villa på Skutberget, strax utanför Karlstad i tre år och de stortrivs. Med skogen runt knuten och några kilometer in till stan har de allt de kan önska sig. 

Läs mer om familjen Ekhagen

PÅL OCH SVEIN-INGE VALDE HUSPARTNER

Svein-Inge Rönningen har lång erfarenhet av att bygga flerbostadsområden i Norge, men för partnern Pål Hanssen var området på Norra Stockfallet jungfruprojektet. Med facit i hand så är resultatet av Påls första projekt väl godkänt – minst!

Läs mer om Pål och Svein-Inge