stina-nilsson-Fredrik-Persson

Stina Nilsson bygger med Huspartner

Skidåkaren och flerfaldiga OS- och VM-medaljören Stina Nilsson väljer att bygga hus med Huspartner. 

Vi på Huspartner är stolta över att Stina väljer att bygga med oss på sin drömtomt. Dessutom kommer ni få följa med på hela resan! På vår hemsida kommer du kunna följa processen när Stinas hus tar form ur både vårt perspektiv som leverantör och Stinas perspektiv som byggherre. 

Vi är såklart superglada över det här och kommer följa henne både i spåret och självklart, stå stadigt bredvid henne i processen att bygga hus. 

Stina har hittat sin tomt i naturnära omgivningar bland skog och vatten. Ett perfekt ställe att ladda batterierna på framöver, mellan träning och tävlingar. 

Att hitta en bra tomt är faktiskt en av de saker som är viktigast när det kommer till att bygga hus. Vi vet att tankarna och idéerna kan vara många när man har husbyggardrömmar. Men har man väl funnit tomten faller oftast många av de här funderingarna på plats. Beroende på hur platsen ser ut, vilken utsikten är och vart solen vandrar kan planerna med ens utkristallisera sig. Dessutom är det ett steg närmre drömmen om det nya hemmet.  

Det är precis såna här saker vi pratar om när vi träffar presumtiva husbyggare för första gången. Vi diskuterar vilken typ av hus du tänkt dig och hur väl den passar tomten du hittat. Dina idéer och drömmar kombinerat med vår erfarenhet och gedigna kunskap leder oss fram till ditt nya hem. 

Är du sugen på att bygga nytt är det bara att ta kontakt med oss. Vi har tomter som är bygglovsklara, tomter som har en viss hustyp reserverad för sig, tomter utan bygglov och tomter med redan färdiga hus på. 

 Vill du ha inspiration eller är intresserad av en tomt, tveka inte att höra av dig. 

 Välkommen att hänga med på Stinas resa mot ett nytt Huspartnerhus!

På bilden: Stina Nilsson och Huspartners VD Fredrik Persson

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email