SKAPA DITT DRÖMHEM

Det viktigaste för oss är att du får skapa precis det hem du vill ha. Utan att göra avkall på kvaliteten. 
Att investera i kvalitet när du bygger din villa innebär att du investerar i dig själv för framtiden. 
Lägre driftskostnad, mindre slitage och ett mindre avtryck på miljön är alla resultat av att välja varor av hög standard. 
Det tycker vi är viktigt! Med det som grund kan du fokusera på saker som vilken hustyp och vilket utseende du vill ha på ditt nya hem.

VÅR HUSSERIE – TRE SKEPNADER, SAMMA PLANLÖSNING

Med vår husserie blir din husdröm ännu enklare – oavsett vart i landet du vill bo och bygga. När du fastnar för en planlösning du gillar kan du fritt välja utförande ut- och invändigt efter din livsstil, smak och platsen där huset ska stå. Vår arkitekt har hittat en smart lösning på ett väldesignat och kostnadseffektivt hus med tre olika utföranden. Vi kallar husvarianterna Traditionell, Modern och Variant. Den traditionella hustypen passar dig som gillar den klassiska svenska villan. Gillar du arkitektonisk stil med ett avskalat och rent formspråk är den moderna hustypen klockren för dig. Vill du att ditt hus ska sticka ut, då ska du kika närmre på hustypen Variant. Vi tillverkar husstommen i Värmland och levererar alla tre varianter över hela landet.

NYCKELFÄRDIGA HUS I VÄRMLAND

Vi har vårt säte i Värmland och tillverkar våra hus här. Därför är det just här du kan få din husleverans nyckelfärdig. Vi hjälper dig under hela resan, från husdröm tills du sätter nyckeln i låset. Våra hustyper är ett vinnande koncept, det vet vi för att våra kunder trivs i dem. De mest uppskattade husmodellerna blir en del i vårt lokala utbud. Hittar du en planlösning du gillar har du möjlighet att välja utseende på husets tak, panel och fönster. Låt din vision och tomt bestämma utförandet av ditt hus. Vi levererar nyckelfärdiga hus i Värmland.

1-plan

1,5-plan

2-plan

Huspartner på instagram

Följ @huspartnerhus och få inspiration på vårt Instagramkonto.

Vad kan vi hjälpa till med ?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Eller ring oss direkt på 054-224 48 10